Oficjalny adres strony

4 wpisy / 0 nowych
Oficjalny adres strony

Zadecydowaliśmy, że ta strona (którą administruje Robert) jest oficjalną stroną stowarzyszenia.

Kolejnym krokiem jest zadecydowanie jaki adres strony powinien być domyślnym głównym oficjalnym adresem naszego stowarzyszenia.

Istniejące adresy: (jeśli o czymś zapomniałem proszę mnie poprawić)

Z odpowiedzi Michała, na prośbę przekazania domeny www.demokracjabezposrednia.org na rzecz stowarzyszenia wnioskuję, że racze nie wchodzi w grę. Odpowiedź, którą dostałem brzmi:

"Co do Domeny - jak wstępnie zapowiadałem - zastanawiam się nad Fundacją. Lub "centrum informacji o DB"

Jako, że są do dyspozycji inne domeny - wolałbym się na razie z przekazaniem domeny wstrzymać.. w przyszłości nie wykluczam takiej możliwości."

Wyjaśnienie:

Strona może być dostępna spod kilku adresów, aczkolwiek jeden jest główny a inne to przekierowanie. Należy zadecydować, który jest główny i ew. czy potrzebne są inne.

Osobiście pleduję za adresem:

www.demokracjabezposrednia.pl

poniewaz jest prosty i konczy sie na pl, czyli domyslnie to co wpisalibysmy szukajac polskiej strony. w momencie zakladania www.demokracjabezposrednia.org i demokracja-bezposrednia.pl, ten adres byl zajety. mamy wielkiego farta, bo domenta sie w miedzyczasie zwolnila, wiec szybko zarezerwowalismy go dla siebie. Mysle, ze warto teraz zadecydowac i skorzystac ze "szczescia" jakie nas spotkalo

JSuski
Portret użytkownika JSuski

Tez jestem za www.demokracjabezposrednia.pl
Niezaleznie od ostatecznej nazwy stowarzyszenia i niezaleznie od tego czy bedzie kiedys kolejny krok w postaci partii.
Ale oczywiscie domene Wiecejdemokracji.pl przydaloby sie zarejestrowac. Przynajmniej po to aby bylo przekierowanie i aby wrogowie nie mogli nam bruzdzic.

admin
Portret użytkownika admin

Czy na pewno mamy do dyspozycji adres www.bezposredniademokracja.org ?

Głosowanie na ten temat znajduje się tutaj: